Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si vanilia; se amesteca continuu, adunand spuma care se formeaza. Dupa 30 min se pune intr-o farfurie o lingura cu dulceata si se lasa cateva minute la frigider iar daca este legata, se stoarce lamaia, se mai lasa 2-3 clocote, apoi se opreste focul. Dulceata fierbinte se pune in borcane,se infileteaza bine capacele, apoi se depoziteaza la camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii