autor:

jsabrina

» » Sosuri

Esenta de ciuperci

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, 1 kg de ciuperci, 2 Linguri de zeama de lamaie, 2 Lingurite de sare, 1 l supa concentrata de pasare ( poate fi preparata in casa sau luata din comert )

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Here we are...
Luati ciupercutele , spalatile bine, turnati peste ele zeama de lamaie si sarea si punetile la fiert in suc propriu pentru circa 5 minute intr-o craticioara mai mare, acoperita.
Dupa aceea, peste ciuperci, turnati supa de pasare ( carne, oase de pasare fierte la foc mic )si lasati sa fiarba pentru 10 minute.
Zeama care rezulta se strecoara si se foloseste imediat, sau se pastreaza pentru diferite sosuri.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Esenta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de visine

Sos de visine

Se pun visinele intr-o cratita si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp amestecam praful

3 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Maioneza

Maioneza

La fiecare galbenus de ou se adauga o lingurita de mustar. 10 galbenusuri - 10 lingurite de mustar,

1 vot    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos, tare gustoase!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 kg de ciuperci
  • 2 Linguri de zeama de lamaie
  • 2 Lingurite de sare
  • 1 l supa concentrata de pasare ( poate fi preparata in casa sau luata din comert )

Raporteaza reteta

Retete
de jsabrina
Pilaf cu ciuperci si pui

Pilaf cu ciuperci si pui

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi

91 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pui aromat a la`Sabrina

Pui aromat a la`Sabrina

Haideti sa incepem. Luam puiul si il spalam bine bine binee..apoi il "trantim" in apa intr-o olicica,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos, tare gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tzatziki