autor:

Fara foto

» » Sosuri

esenta de usturoi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
10 catei de usturoi, 1 pahar de vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Usturoiul taiat marunt se fierbe in vin alb. Cand vinul a scazut pe trei sferturi, se strecoara printr-un tifon, strangand bine, ca sa treaca tot sucul de usturoi. Se tine in sticlute bine inchise si se adauga cu picatura la sosurile pregatite cu usturoi sau la salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
esenta de usturoi

esenta de usturoi

usturoiul taiat se fierbe in vin cind vinul a scazut pe trei sferturi,se strecoara prin tifon ,se

1 vot    0 comentarii
1h
Sosuri
Chisalita

Chisalita

Prunele se spala si se scot samburii. Se dau prunele prin masina de macinat apoi se pune pasta obtinuta

8 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane cu branza si jambon