Pui 200 ml frisca pe foc, adaugi ciocolata rasa, 100 g zahar si amesteci pana se omogenizeaza. Dai crema deoparte, pui esenta de rom si lasi sa se raceasca. Topesti gelatina conform indicatiilor de pe plic, bati frisca ramasa si le adaugi in crema de ciocolata.
Fierbi laptele cu cacaua si 50 g zahar si lasi sa se raceasca. Treci piscoturile prin laptele cu cacao, le asezi intr-o forma de tort, pui jumatate din crema de ciocolata, asezi al doilea strat de piscoturi insiropate si pui restul de crema.
Zdrobesti visinele putin si le amesteci cu zaharul. Adaugi gelatina topita si torni totul peste tort. Il lasi la frigider peste noapte, il scoti din forma si il decorezi dupa preferinta.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii