Pui 200 ml frisca pe foc, adaugi ciocolata rasa, 100 g zahar si amesteci pana se omogenizeaza. Dai crema deoparte, pui esenta de rom si lasi sa se raceasca. Topesti gelatina conform indicatiilor de pe plic, bati frisca ramasa si le adaugi in crema de ciocolata.
Fierbi laptele cu cacaua si 50 g zahar si lasi sa se raceasca. Treci piscoturile prin laptele cu cacao, le asezi intr-o forma de tort, pui jumatate din crema de ciocolata, asezi al doilea strat de piscoturi insiropate si pui restul de crema.
Zdrobesti visinele putin si le amesteci cu zaharul. Adaugi gelatina topita si torni totul peste tort. Il lasi la frigider peste noapte, il scoti din forma si il decorezi dupa preferinta.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii