Ardeii se spala, se usuca si apoi se curata de cotor, in tigaie se pun taiati rondele mai mari, impreuna cu ceapa, 2 linguri de ulei si un praf de sare. Se pune capac si se lasa la foc mic pina fierb bine. Pastele se pun la fiert in 3 litri de apa cu sare atitea minute cit scrie pe cutie. Cand sint gata ardeii si ceapa se "paseaza" asa incit pielita de la ardei vine indepertata si nu ramine decit un sos de ardei cu ceapa. In sosul rezultat adaugam o lingura de parmegian si 3 de ulei si putin piper. Condimentam farfalele cu sosul, le asezam pe un platou, iar deasupra presaram parmegianul ramas.
Cum sint? Astept parerea voastra. Pofta buna si nu uitati: nu pastele ingrasa, ci condimentele cu care condimentam pastele.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii