autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Farfale pazze

Autor: nicoleta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
pentru 4 persoane: 500 grame de paste barilla farfale, 4 ardei grasi potriviti ca marime (galbeni si rosii), o ceapa mare, parmegiano ras 5 linguri,ulei de masline 5 linguri,sare dupa gust,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se usuca si apoi se curata de cotor, in tigaie se pun taiati rondele mai mari, impreuna cu ceapa, 2 linguri de ulei si un praf de sare. Se pune capac si se lasa la foc mic pina fierb bine. Pastele se pun la fiert in 3 litri de apa cu sare atitea minute cit scrie pe cutie. Cand sint gata ardeii si ceapa se "paseaza" asa incit pielita de la ardei vine indepertata si nu ramine decit un sos de ardei cu ceapa. In sosul rezultat adaugam o lingura de parmegian si 3 de ulei si putin piper. Condimentam farfalele cu sosul, le asezam pe un platou, iar deasupra presaram parmegianul ramas.

Cum sint? Astept parerea voastra. Pofta buna si nu uitati: nu pastele ingrasa, ci condimentele cu care condimentam pastele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale pazze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste integrale cu sos de rosii

Paste integrale cu sos de rosii

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe

9 voturi    26 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Pizza cu sunca si ciuperci

Pizza cu sunca si ciuperci

Sunca si kaiezerul se taie in cubulete; Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei,

30 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane: 500 grame de paste barilla farfale
  • 4 ardei grasi potriviti ca marime (galbeni si rosii)
  • o ceapa mare
  • parmegiano ras 5 linguri,ulei de masline 5 linguri,sare dupa gust,piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusili cu brinza la cuptor