Ardeii se spala, se usuca si apoi se curata de cotor, in tigaie se pun taiati rondele mai mari, impreuna cu ceapa, 2 linguri de ulei si un praf de sare. Se pune capac si se lasa la foc mic pina fierb bine. Pastele se pun la fiert in 3 litri de apa cu sare atitea minute cit scrie pe cutie. Cand sint gata ardeii si ceapa se "paseaza" asa incit pielita de la ardei vine indepertata si nu ramine decit un sos de ardei cu ceapa. In sosul rezultat adaugam o lingura de parmegian si 3 de ulei si putin piper. Condimentam farfalele cu sosul, le asezam pe un platou, iar deasupra presaram parmegianul ramas.
Cum sint? Astept parerea voastra. Pofta buna si nu uitati: nu pastele ingrasa, ci condimentele cu care condimentam pastele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii