Farfalle cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 125 g ton din conserva
  • 1 legatura busuioc
  • 500 g paste tip Farfalle
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 350 ml supa pui
  • 150 g branza de vaci cu verdeata
  • 4 linguri lapte

Mod de preparare

1. Se curata spanacul si se toaca. Pastele se fierb in apa cu sare. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei. Se stinge cu supa; se inglobeaza branza si restul de unt (se pastreaza insa 4 linguri). Se adauga spanacul si se firbe acoperit 2 min. Se inglobeaza busuiocul.

2. Se dau in fiert 4 linguri de lapte cu 4 linguri de supa cu branza si unt. Se ia spuma. Pastele se servesc cu sos si spuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise