Într-un castron el, se moaie stafidele in apa fiarta
5 minute sau pâna se umfla. Într-o oala mare cu
apa, se fierb pastele conform indicatiilor de pe
ambalaj. Se scurg, pastrând 1/3 de cana din lichidul
În care au fiert.
Cât se fierb pastele, Într-o tigaie mare, se incinge
uleiul la foc potrivit. Se adauga ardeiul gras si
usturoiul; se prajesc, amestecând des, 5 minute sau
pâna când ardeiul este fraged. Se adauga piureul de
dovleac, salvia, sarea si piperul negru; se tin pe foc
pâna de Încalzesc.
Se adauga stafidele si lichidul in care au stat si
brânza crema si se fierb pâna când se topeste
brânza. Se scot Într-un castron mare. Se adauga
pastele, lichidul pastrat SI parmezanul; se amesteca
bine

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii