autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Fasole alba cu oase sau carne de porc afumate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta.


Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun.


Se fierbe fasolea AŻ ora si se arunca prima apa.


Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc.


Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul.


Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in


care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.

Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta.


Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de ase
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

RASOL CU CARTOFI

Se fierbe rasolul(in ceaun-iese si mai bine),iar cand aproape este gata(la mine a durat 2 ore),se

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Creveti cu sos dulce acrisor si cu mici la gratar

Se spala crevetii bine,se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie de teflon,punem 50 gr

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole alba
  • 4 kg oase afumate de porc
  • 4 cepe
  • 1 lingurita otet
  • 1 foaie dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Carnea de porc spalata si curatata se taie bucati de 100 gr. (3 la portie) si pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si morcovii curatati

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne