Incingem uleiul si prajim carnea presarata inainte cu sare si piper. Se scoate din oala si se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt. Le prajim pentru cateva minute, apoi adaugam carnea si pastaile curatate si rupte in trei. Acoperim cu 4 cani de apa si adaugam boia, sare, piper. Lasam sa fiarba la foc mic cu capac pentru jumatate de ora, apoi luam capacul si lasam la foc mediu pana cand pastaile sunt fierte.
Adaugam passata, usturoiul zdrobit si verdeturile tocate marunt, lasam la fiert 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii