autor:

Fara foto

» » Torturi

Fererro Rocher

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
blat:100g margarina Rama,100g zahar praf, 4 galbenuse, 4 albuse,130g ciocolata lapte, 1 lingura cacao, 1 zahar vanilat, 70g faina, 1 praf de copt, putina sare, 70 ml smantana dulce, 130ml lapte, , crema:400g nutella, 400g maskarpone, 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult), 4 napolitane macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitia precedenta se mesteca usor cu batatorul,in continuare se adauga smantana, laptele si spuma de albuse batute.
In tava rotunda cu diametrul 23 cm. candblatul e copt si racit se scoate din tava si se taie pe jumate.

crema:Se amesteca mascarpone cu nutela,cu alunele macinate si cu napolitanele macinate.
Se unge foaia cu 1/2crema, apoi se aseaza a doua foaie de tort deasupra se unge cu crema ramasa si ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fererro Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort trenulet

Tort trenulet

Pentru checuri:separati albusurile de galbenusuri;galbenusurile le frecam ca la maioneza cu cele

9 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Red velvet cake

Red velvet cake

Incalzim cuptorul la 180 gr C. Tapetam cu hartie de copt o tava cu peretii detasabili cu diametru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Delicioasa!!!!!!!!!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Te-am votat,am trecut reteta la favorite.Arata foarte bine si sunt sigura ca a fost si tare bun.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Tare bine mai arata...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Cred ca e delicios, imi plac cremele cu mascarpone.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte interesant!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Interesanta reteta ! Cred ca trebuie sa fie tare bun tortul tau !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • blat:100g margarina Rama,100g zahar praf
  • 4 galbenuse
  • 4 albuse,130g ciocolata lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 70g faina
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 70 ml smantana dulce
  • 130ml lapte
  • crema:400g nutella
  • 400g maskarpone
  • 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult)
  • 4 napolitane macinate.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de morcovi cu nuca Tort de morcovi cu nuca

Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu iaurt si caise Tort cu iaurt si caise

Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort tiramisu cu crema de vanilie