autor:

Fara foto

» » Torturi

Fererro Rocher

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
blat:100g margarina Rama,100g zahar praf, 4 galbenuse, 4 albuse,130g ciocolata lapte, 1 lingura cacao, 1 zahar vanilat, 70g faina, 1 praf de copt, putina sare, 70 ml smantana dulce, 130ml lapte, , crema:400g nutella, 400g maskarpone, 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult), 4 napolitane macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitia precedenta se mesteca usor cu batatorul,in continuare se adauga smantana, laptele si spuma de albuse batute.
In tava rotunda cu diametrul 23 cm. candblatul e copt si racit se scoate din tava si se taie pe jumate.

crema:Se amesteca mascarpone cu nutela,cu alunele macinate si cu napolitanele macinate.
Se unge foaia cu 1/2crema, apoi se aseaza a doua foaie de tort deasupra se unge cu crema ramasa si ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fererro Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Transh ciocolata-tort cu crema

Transh ciocolata-tort cu crema

Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se

13 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf

4 voturi    12 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Delicioasa!!!!!!!!!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Te-am votat,am trecut reteta la favorite.Arata foarte bine si sunt sigura ca a fost si tare bun.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Tare bine mai arata...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Cred ca e delicios, imi plac cremele cu mascarpone.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte interesant!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Interesanta reteta ! Cred ca trebuie sa fie tare bun tortul tau !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • blat:100g margarina Rama,100g zahar praf
  • 4 galbenuse
  • 4 albuse,130g ciocolata lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 70g faina
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 70 ml smantana dulce
  • 130ml lapte
  • crema:400g nutella
  • 400g maskarpone
  • 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult)
  • 4 napolitane macinate.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de piscoturi cu visine