autor:

Fara foto

» » Torturi

Fererro Rocher

Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: radita semenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
blat:100g margarina Rama,100g zahar praf, 4 galbenuse, 4 albuse,130g ciocolata lapte, 1 lingura cacao, 1 zahar vanilat, 70g faina, 1 praf de copt, putina sare, 70 ml smantana dulce, 130ml lapte, , crema:400g nutella, 400g maskarpone, 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult), 4 napolitane macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitia precedenta se mesteca usor cu batatorul,in continuare se adauga smantana, laptele si spuma de albuse batute.
In tava rotunda cu diametrul 23 cm. candblatul e copt si racit se scoate din tava si se taie pe jumate.

crema:Se amesteca mascarpone cu nutela,cu alunele macinate si cu napolitanele macinate.
Se unge foaia cu 1/2crema, apoi se aseaza a doua foaie de tort deasupra se unge cu crema ramasa si ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fererro Rocher" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de mere

Tort de mere

Pt.blat,se face un pandispan,asa:albusurile se bat spuma,tare;se pune zaharul(si 1 lingura zeama

22 voturi    18 comentarii
5h
Torturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda

8 voturi    7 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Delicioasa!!!!!!!!!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Te-am votat,am trecut reteta la favorite.Arata foarte bine si sunt sigura ca a fost si tare bun.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Tare bine mai arata...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Cred ca e delicios, imi plac cremele cu mascarpone.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte interesant!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Interesanta reteta ! Cred ca trebuie sa fie tare bun tortul tau !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • blat:100g margarina Rama,100g zahar praf
  • 4 galbenuse
  • 4 albuse,130g ciocolata lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 70g faina
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 70 ml smantana dulce
  • 130ml lapte
  • crema:400g nutella
  • 400g maskarpone
  • 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult)
  • 4 napolitane macinate.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!!!!!!!

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata alba cu un nor de frisca si capsuni