Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat morcovii rași și ceapa tăiată julien. Am acoperit cu un capac și i-am lăsat să se înăbușe.
Când ceapa s-a înmuiat am adăugat laptele și cele două linguri de smântână. Am potrivit de sare și piper și am aromatizat cu foaie de dafin.
Am servit alături de cartofi cu unt trași la tigaie peste care am presărat mărar proaspăt tocat.
Pont1: Pentru a păstra o culoare frumoasă a sosului de lapte, recomand să țineți ficățeii în apă rece cu puțină sare cel puțin o oră înainte de preparare.
Pont2: De asemenea recomand ca laptele folosit să fie integral, deoarece laptele degresat se va brânzi în momentul în care este gătit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii