autor:

Anonim

» » Fripturi

Ficat de porc impanat cu slanina

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, slanina sarata, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de ficat se impaneaza cu slanina, se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc impanat cu slanina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se curata si se taie in jumatate sau sferturi(bucatile sa nu fie prea mici pentru ca se

29 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Ceafa de porc cu gutui caramelizate si rodie

Ceafa de porc cu gutui caramelizate si rodie

Bucata de ceafa de porc se feliaza astfel ca sa aiba cam 1,5 cm grosime . Intr-un vas mai mare cu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • slanina sarata
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman