Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se adauga o cana de vin alb. Se lasa sa se inabuse in vin, adaugam usturoiul strivit si rosiile cherry. Se mai completeaza cu apa daca nu s-au facut si se servesc calzi cu garnitura sau fara!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii