autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ficatei de pasare la cuptor

Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Ingrediente
1 punga de ficatei 500gr., 1 lingurita boia dulce, 1lingurita vegeta, 3 linguri ulei, 1cescuta apa.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Dupa ce ficateii au fost curatati si spalati se pun intr-o tavita impreuna cu toate ingredientele de mai sus,se amesteca putin pentru uniformizare si se da la cuptor 30min. Cine vrea poate pune si piper. Se servesc cu piure de cartofi si o salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

* Piepti de pui se deschid si se umplu cu jumãtate de cârnat si jumãtate de praz, se ruleazã

4 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga de ficatei 500gr.
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1lingurita vegeta
  • 3 linguri ulei
  • 1cescuta apa.

Raporteaza reteta

Retete
de sandu cristina
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu miere si portocala