autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ficatei de pasare la cuptor

Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2012

Ingrediente
1 punga de ficatei 500gr., 1 lingurita boia dulce, 1lingurita vegeta, 3 linguri ulei, 1cescuta apa.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Dupa ce ficateii au fost curatati si spalati se pun intr-o tavita impreuna cu toate ingredientele de mai sus,se amesteca putin pentru uniformizare si se da la cuptor 30min. Cine vrea poate pune si piper. Se servesc cu piure de cartofi si o salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Hamburger

Hamburger

Se macina carnea impreuna cu grasimea pe sita cu gauri mari si o singura data.Se adauga sarea ,piperul

6 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
Friptura de porc cu sos de alune

Friptura de porc cu sos de alune

Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati

2 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga de ficatei 500gr.
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1lingurita vegeta
  • 3 linguri ulei
  • 1cescuta apa.

Raporteaza reteta

Retete
de sandu cristina
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ceafa de porc in foietaj