Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.
Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.
Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla, pe toate partile.
Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute.
Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si semintele.
Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.
Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il maruntiti.
Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Apasati functia Brown/Saute, apoi butonul Start/Stop, puneti uleiul.
Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul.
Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute, nu mai mult.
Adaugati ardeii copti taiati, sucul de rosii, sare, piper, boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final ¾ de cana cu apa.
Amestecati bine.
Acum apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High.
Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.
Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.
Pofta buna!
Mai multe detalii despre Multicooker-ul Crock-Pot express cu gatire cub presiune gasiti aici: https://www.crockpot-romania.ro/produse/crockpot-express

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii