Curatam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Curatam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare.
Laptele il punem intr-un bol si punem ficateii in el pentru 2 ore, dar cel mai bine ar fi sa ii lasam de seara pina dimineata.
Curatam ceapa, apoi o taiem feliute pe care le tragem la tigaie, in 30 g unt.
Punem zaharul, amestecand continuu, pana cand se caramelizeaza ceapa. Acoperim tigaia si lasam asa 5 minute pina scade sosul, amestecand din cand in cand. Stingem focul si tinem ceapa la cald.
Amestecam faina cu paprika, piper si ierburile aromate, apoi trecem ficateii prin faina. Punem uleiul si untul ramas la topit intr-o tigaie si prajim apoi, ficateii pe toate partile, pina cand se rumenesc.
Smantana, maioneza, mustarul, usturoiul trecut prin presa le omogenizam si asezonam.
Punem ficateii rumeniti pe farfurie, peste ei ceapa caramelizata si putin sos de smantana. Eu am servit ficateii cu piure de cartofi.
Pofta mare sa aveti!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii