autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

fierberea spaghetelor -spaghetti

Autor: nichita daniela (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nichita daniela (Bucatar)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2006

Ingrediente
spaghetti,apa,sare mare de bucatarie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

se pun pe foc intr-o oala incapatoare circa 3 litri de apa cu un pumn de sare mare de bucatarie.Cand apa clocoteste,puneti in oala spaghetele,IMPORTANT:inainte de a le adauga in apa clocotita,cititi bine pe ambalajul spaghetelor timpul de fierbere.Pe ambalajul fiecarui tip de pasta sta scris timpul de fierbere pentru fiecare tip.Spaghetele nu se clatesc cu apa rece.Daca le fierbem corect,le scurgem si le combinam cu diferite tipuri de sosuri,imediat nu se vor lipi intre ele,si vor avea un gust....de spaghetti.
Daca ti-a placut reteta noastra "fierberea spaghetelor -spaghetti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu  salam si legume

Pizza cu salam si legume

Se pun cei 80 ml ulei de masline pe foc cu paharul de bullion, oregano, cimbru si busuioc dupa gust

5 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza cu ciuperci si kaizer

Pizza cu ciuperci si kaizer

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar. Cind aceasta creste,

45 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • spaghetti,apa,sare mare de bucatarie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII