autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

fierberea spaghetelor -spaghetti

Autor: nichita daniela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nichita daniela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2006

Ingrediente
spaghetti,apa,sare mare de bucatarie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

se pun pe foc intr-o oala incapatoare circa 3 litri de apa cu un pumn de sare mare de bucatarie.Cand apa clocoteste,puneti in oala spaghetele,IMPORTANT:inainte de a le adauga in apa clocotita,cititi bine pe ambalajul spaghetelor timpul de fierbere.Pe ambalajul fiecarui tip de pasta sta scris timpul de fierbere pentru fiecare tip.Spaghetele nu se clatesc cu apa rece.Daca le fierbem corect,le scurgem si le combinam cu diferite tipuri de sosuri,imediat nu se vor lipi intre ele,si vor avea un gust....de spaghetti.
Daca ti-a placut reteta noastra "fierberea spaghetelor -spaghetti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 2 linguri de faina, 8 linguri de apa calda din cele

5 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza
Tagliatelle cu sos de ciuperci

Tagliatelle cu sos de ciuperci

pt pasta:pregatim o coca potrivita o intindem cu facaletul si taiem tagliatelle cu ajutorul unui

3 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • spaghetti,apa,sare mare de bucatarie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucola