autor:

Alice85

» » Fripturi

File de vitel cu garnitura de legume.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
:6 file de vitel,3 catei de usturoi, ,piper,si cimbru,.pt garnitura:3 morcovi, cartofi,100 grame de pastai verzi congelate 3 catei de usturoi si ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider 1 ora,.cartofii si morcovii curatati si spalati ai taiem in bucati mari cartofii, si in bucati mai mici morcovii. Punem la fiert impreuna cu pastaile , 1 catel de usturoi si sare,lasind sa fiarba 5 minute,dupa care le scoatem din apa si lasam la scurs.Scoatem carnea din frigider,si o facem pe o parte si pe alta pe o cratita cu 2 linguri cu ulei .legumele scurse se pune si ele intr-o cratita cu 3 linguri cu ulei si 2 catei de usturoi laminat sare si piper 5 minute.servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de vitel cu garnitura de legume." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
CHFTELUTE PANE

CHFTELUTE PANE

Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin

20 voturi    5 comentarii
2h
Fripturi
Crap prajit, cu sos de usturoi

Crap prajit, cu sos de usturoi

Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Foarte frumoasa si buna aceasata mancare!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Foarte bun...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Mersi Valentina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      O bunatate...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Iti multumesc Cely...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Feliitari pentru prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

9 voturi

Ingrediente

  • :6 file de vitel,3 catei de usturoi, ,piper,si cimbru,.pt garnitura:3 morcovi, cartofi,100 grame de pastai verzi congelate 3 catei de usturoi si ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumoasa si buna aceasata mancare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada Wellington