Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider 1 ora,.cartofii si morcovii curatati si spalati ai taiem in bucati mari cartofii, si in bucati mai mici morcovii. Punem la fiert impreuna cu pastaile , 1 catel de usturoi si sare,lasind sa fiarba 5 minute,dupa care le scoatem din apa si lasam la scurs.Scoatem carnea din frigider,si o facem pe o parte si pe alta pe o cratita cu 2 linguri cu ulei .legumele scurse se pune si ele intr-o cratita cu 3 linguri cu ulei si 2 catei de usturoi laminat sare si piper 5 minute.servim.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii