autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Ingrediente
-1 castronel de flori de dovlecel patisson,, -1 ou,, -100 ml.lapte dulce,, -1 lingurita oregano, , -sare dupa gust,, -2 linguri faina de grau,, -1 caciulie de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.
-Intr-un vas se pune oul,laptele,oregano,sarea si se omogenizeaza.
-Se trec florile prin faina de grau,prin compozitia de ou si se pun la prajit in tigaie,se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc,alaturi de un mujdei de usturoi.Sa aveti pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta,este usor de facut si gustul este unul deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -1 castronel de flori de dovlecel patisson,
  • -1 ou,
  • -100 ml.lapte dulce,
  • -1 lingurita oregano
  • -sare dupa gust,
  • -2 linguri faina de grau,
  • -1 caciulie de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pachetele de vinete