autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Ingrediente
-1 castronel de flori de dovlecel patisson,, -1 ou,, -100 ml.lapte dulce,, -1 lingurita oregano, , -sare dupa gust,, -2 linguri faina de grau,, -1 caciulie de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.
-Intr-un vas se pune oul,laptele,oregano,sarea si se omogenizeaza.
-Se trec florile prin faina de grau,prin compozitia de ou si se pun la prajit in tigaie,se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc,alaturi de un mujdei de usturoi.Sa aveti pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta,este usor de facut si gustul este unul deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu cartofi

Varza cu cartofi

Puneti cartofii la fiert fara sa-i cojiti Incingeti uleiul si prajiti slanina afumata, taiata in

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -1 castronel de flori de dovlecel patisson,
  • -1 ou,
  • -100 ml.lapte dulce,
  • -1 lingurita oregano
  • -sare dupa gust,
  • -2 linguri faina de grau,
  • -1 caciulie de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

180 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita cu vinete