In oala mixerului se amesteca cu lingura ptr framantare, faina cu apa 2 minute se acopera si se lasa 1/2 de ora sa se odihneasca. Dupa jumatate de ora se adauga drojdia si se amesteca cu putere marita 7-8 minute ca drojdia sa se amestece bine. Incetinim viteza mixerului si adaugam uleiul, mirodeniile, sarea, branza si maslinele, se amesteca inca un minut si se lasa sa creasca 2 ore. Dupa doua ore se infarineaza putin plansa de lucru caci aluatul este putin lipicios. Se imparte aluatul in 10 bucati si din fiecare se formeaza o painicica lunguiata nu prea groasa.
Se tapeteaza o tava cu pergament se pun painicelele pe tava si se lasa sa creasca inca o ora.
Se incalzeste cuptorul la 220 de grade si se coc 15 minute, dupa care se ung cu putin ulei de masline.
Sunt foarte gustoase, merg foarte bine cu salate si oua fierte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii