Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se amesteca intre timp faina cu zaharul sarea se adauga apa, si uleiul de masline dorojdia dupa cele 10 minute si se omogenizeaza totul , se lasa la dospit aproximativ 30 minute.apoi se intinde pe o planseta ,si se lasa de grosiamea unui blat de pizza, se unge cu ulei inaine de a se baga la cuptor amoi rosmarinul tocat deasupra uniform si sarea mare.Cuptorul se incalzeste la 240 se lasa 12-15 minute la cuptor si apoi o puteti servi calduta .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii