autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Focaccia cu rozmarin

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
Pentru aluat:, 500g faina tip 0, 1 lingurita sare, 300 ml apa, 1 lingurita de zahar, 13g de drojdie de bere proaspata, 2 linguri de ulei de masline, Pentru suprafata:, 1 ramura rozmarin proaspat, 1 lingura sare mare, ulei masline

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se amesteca intre timp faina cu zaharul sarea se adauga apa, si uleiul de masline dorojdia dupa cele 10 minute si se omogenizeaza totul , se lasa la dospit aproximativ 30 minute.apoi se intinde pe o planseta ,si se lasa de grosiamea unui blat de pizza, se unge cu ulei inaine de a se baga la cuptor amoi rosmarinul tocat deasupra uniform si sarea mare.Cuptorul se incalzeste la 240 se lasa 12-15 minute la cuptor si apoi o puteti servi calduta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Daca aveti timp si rabdare e bine sa faceti maiaua pt ca focaccia iese mult mai buna si folositi

5 voturi    8 comentarii
5h
Aluaturi si Foietaje
Lasagnia cu carne tocata

Lasagnia cu carne tocata

Sosul Ragu Incingem uleiul si calim ceapa.Cand ceapa devine aurie adaugam morcovul dat prin razatoare

19 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2011

    Cred ca este o bunatate,merita incercata !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Foarte buna,am salvat reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Delicioasa !F.buna cind e calda;dar si rece e buna.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Cu rozmarin e super buna,dar daca mai pui ceva!(masline feliate:negre

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Eu pregatesc cu masline, simpla sau cu rosii este ft buna!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Delicioasa!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Mmmm ce apetisanta este!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Este minunata....

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Este buna,foarte buna si cea cu rosii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      arata foarte bine!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Super reteta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Am pregatit reteta si este extraordinara.Am adaugat si bucati de masline...

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Si cu feliute de rosie iese delicioasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Cred ca ar merge si bucatele de masline...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500g faina tip 0
  • 1 lingurita sare
  • 300 ml apa
  • 1 lingurita de zahar
  • 13g de drojdie de bere proaspata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Pentru suprafata:
  • 1 ramura rozmarin proaspat
  • 1 lingura sare mare
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Paste cu Vinete

Paste cu Vinete

Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate,merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste din orez cu pui si sos de soia