Fondante de curmale cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Fondante de curmale cu cocos

Ingrediente

  • 2 pahare de curmale fara samburi
  • 1 pahar de nuca prajita
  • 100 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • putin koniak sau liquer de fructe
  • 50 gr de cocus macinat

Mod de preparare

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem in robotul de bucatarie.

Adaugam nucile ciocolata taiata bucati si 2linguri de liquer sau koniak sau putin rom si macinam complet pana de vine o compozitie uniforma.

Pe o farfurie imprastiam cocos macinat luam din compozitie o lingurita buna ofacem ca o mingiuta si o tavalim prin cocus.

Le pastram intr-o cutie inchisa ermetic in frigider.

Se mentin pana la o saptamana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise