Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem in robotul de bucatarie.
Adaugam nucile ciocolata taiata bucati si 2linguri de liquer sau koniak sau putin rom si macinam complet pana de vine o compozitie uniforma.
Pe o farfurie imprastiam cocos macinat luam din compozitie o lingurita buna ofacem ca o mingiuta si o tavalim prin cocus.
Le pastram intr-o cutie inchisa ermetic in frigider.
Se mentin pana la o saptamana.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii