Fondante de curmale cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Fondante de curmale cu cocos

Ingrediente

  • 2 pahare de curmale fara samburi
  • 1 pahar de nuca prajita
  • 100 gr de ciocolata amaruie 60% cacao
  • putin koniak sau liquer de fructe
  • 50 gr de cocus macinat

Mod de preparare

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem in robotul de bucatarie.

Adaugam nucile ciocolata taiata bucati si 2linguri de liquer sau koniak sau putin rom si macinam complet pana de vine o compozitie uniforma.

Pe o farfurie imprastiam cocos macinat luam din compozitie o lingurita buna ofacem ca o mingiuta si o tavalim prin cocus.

Le pastram intr-o cutie inchisa ermetic in frigider.

Se mentin pana la o saptamana.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor