autor:

autor
Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 07 iulie 2014

Ingrediente
- un iepure mic, tanar, transat in bucati egale, - sare, piper, - ulei de masline, un cubulet de unt, - 2 cepe mici, - cateva frunzulite de rozmarin, - 150 ml vin alb sec, - 350 ml supa de legume, - o lingura amidon, - 2 galbenusuri, - suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

1. Turnam putin ulei de masline, bucatica de unt si ceapa taiata marunt in cuva aparatului. Introducem in priza si selectam optiunea FRY apoi modificam timpul cu butonele Time si Minute pe 25 de minute. Calim ceapa timp de 5 minute(nu avem cum sa ratam aceasta reteta aparatul ne arata tot timpul cat e ceasul :) ), adaugam frunzulitele de rozmarin si mai amestecam putin pentru a-si elibera aromele.



2. Saram si piperam bucatile de carne apoi le adaugam la prajit. Amestecam din cand in cand pentru a ne asigura ca se vor praji uniform. Stingem cu vin, si mai apoi cu 275-300 ml supa de legume. Selectam cu butonul Meniu optiunea Stew, inchidem capacul aparatului(care in timpul prajirii a ramas deschis) si selectam la timp 2 ore.



3. Pe finalul timpului de pregatire, mai precis in ultimele 10 minute, pregatim ingosala pentru sos amestecand amidonul cu putina supa. Deschidem capacul aparatului(atentie la aburi) si turnam ingosala peste carne amestecand in continuu. Batem usor galbenusurile cu putin suc de lamaie si restul de supa si le adaugam la continutul oalei, amestecand din nou in continuu. O data ce sosul s-a ingosat se gusta de sare si piper si se serveste cald cu paine rustica sau orez. Mancarica se poate pastra calda mai mult timp inchizand capacul si apasand butonul Off/Warm.



Pofta buna!



Reteta pregatita de Claudia, @3sisterscooking.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fricase de iepure" nu uita sa-i faci un review

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • - un iepure mic
  • tanar
  • transat in bucati egale
  • - sare
  • piper
  • - ulei de masline
  • un cubulet de unt
  • - 2 cepe mici
  • - cateva frunzulite de rozmarin
  • - 150 ml vin alb sec
  • - 350 ml supa de legume
  • - o lingura amidon
  • - 2 galbenusuri
  • - suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Meniul Saptamanii cu Philips Multicooker

Quiche Lorraine Quiche Lorraine

Intr-un vas, cernem faina, adaugam sarea si untul si oul batut. Incepem sa framantam un aluat, adaugand cate o lingura de apa rece.

21 voturi    15 comentarii
50 min
Meniul Saptamanii cu Philips Multicooker
Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Orezul se spală (nu singur, din păcate), până se-nălbeşte apa şi apoi până rămâne curată...ca lacrima. Se

10 voturi    0 comentarii
50 min
Meniul Saptamanii cu Philips Multicooker