autor:

Fara foto

» » Fripturi

frigarui asortate

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-600 g carne de vitel, -150 g costita afumata, -200 g ciuperci, -condimente

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea o tai in bucati patrate si o condimentezi.Costita o tai in felii de marime potrivita.Carnea,costita si ciupercile le infigi pe frigarui,alternativ.Le pui pe gratarul incins si le intorci pe toate partile.
Daca ti-a placut reteta noastra "frigarui asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Se taie carnea cubulete, ciupercile de curata de pielita, rosiile cu ceapa si ardeiul se taie cubulete,

21 voturi    3 comentarii
1h
Retete la gratar
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi

5 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • -600 g carne de vitel
  • -150 g costita afumata
  • -200 g ciuperci
  • -condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coronita din coaste de miel