Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca.
Ii decojim apoi.
Crengutele de rozmarin le spalam si le rupem acele , lasandu-le doar pe cele din varf.
Stropim un vas termorezistent cu putin ulei si infigem crengutele de rozmarin in cartofi, ca si frigaruile.
Asezonam cartofii cu sare si piper si presaram deasupra lor rozmarinul pe care l-am rupt.
Pulverizam putin ulei pe cartofi si ii dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 ce grade C, pina cand se rumenesc cartofii.Sa nu uitati sa-i intoarceti pe ambele parti.
Dupa ce sunt copti, putem servi cartofii alaturi de ce ne place....eu i-am servit alaturi de ceapa rodie, masline , rosii si porumb.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii