Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca.
Ii decojim apoi.
Crengutele de rozmarin le spalam si le rupem acele , lasandu-le doar pe cele din varf.
Stropim un vas termorezistent cu putin ulei si infigem crengutele de rozmarin in cartofi, ca si frigaruile.
Asezonam cartofii cu sare si piper si presaram deasupra lor rozmarinul pe care l-am rupt.
Pulverizam putin ulei pe cartofi si ii dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 ce grade C, pina cand se rumenesc cartofii.Sa nu uitati sa-i intoarceti pe ambele parti.
Dupa ce sunt copti, putem servi cartofii alaturi de ce ne place....eu i-am servit alaturi de ceapa rodie, masline , rosii si porumb.
Pofta mare sa aveti !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii