Frigarui de cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de cartofi cu rozmarin

Ingrediente

  • - cate 2 cartofi/persoana
  • - 2 crengute rozmarin
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca.

Ii decojim apoi.

Crengutele de rozmarin le spalam si le rupem acele , lasandu-le doar pe cele din varf.

Stropim un vas termorezistent cu putin ulei si infigem crengutele de rozmarin in cartofi, ca si frigaruile.

Asezonam cartofii cu sare si piper si presaram deasupra lor rozmarinul pe care l-am rupt.

Pulverizam putin ulei pe cartofi si ii dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 ce grade C, pina cand se rumenesc cartofii.Sa nu uitati sa-i intoarceti pe ambele parti.

Dupa ce sunt copti, putem servi cartofii alaturi de ce ne place....eu i-am servit alaturi de ceapa rodie, masline , rosii si porumb.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci