Curatam carnea de pielita, o spalam, o implantam cu bucati de slanina, o saram, piperam , prafuim cu boia si o punem la incins cu margarina intr-o tava.Adaugam din cand in cand supa de oase. Cand carnea este aproape gata, turnam vinul, mai lasam pe foc moale inca 15 minute, iar la urma adaugam smantana , dam cateva clocote, mestecand sa nu se prinda si gataaaaaa !!! Pofta buna !!!! UN GAND : Ceea ce faci prin bunavointa este foarte lesne - CILIBI MOISE
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii