autor:

naty

» » Mancaruri cu carne

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Ingrediente
jumate de iepute sau unul intreg in functie de capacitatea tigaii, - 1 cana de apa, - ulei cat sa acopere fundul tavii dar nu exagerati, - sare, piper, -busuioc, oregano, tarhon sau ce planta aroamata aveti in casa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii si capacul.
Se lasa la foc mic de tot sa firba asa aproximativ 30 min. sau mai mult in functie ce varsta are iepurasul, asta daca e din curtea voastra, daca nu dupa 30 min gustati carnea. daca e aprope gata dati focul mai tare, condimentati carnea si lasati sa se evapore apa, dupa care incepe sa se prajeasca carnea. o intoarceti pe ambele parti si gata.
Nu-i asa ca este simplu? eu ador metoda asta aceasi metoda o foloseste mama si la costitele de oaie facute la tigaie. O nebunie.

Garnitura
dovlecei, ardei dras, ardei capia, vanata taiate felii sropite cu ulei de masline si busuioc uscat facute la gratar, sau cartofi taiati barcute, morcov rondele stopiti cu cu ulei de masline sare , piper si busuioc la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Clatite umplute, aromate cu ierburi amestecate

Clatite umplute, aromate cu ierburi amestecate

Pentru clatite 1. Amesteca faina cu sarea.Adauga ouale, 50 ml lapte si 1 lingura ulei si amesteca

17 voturi    22 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Perisoare in sos de ceapa si bulion

Perisoare in sos de ceapa si bulion

*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele. *Se amesteca

24 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • jumate de iepute sau unul intreg in functie de capacitatea tigaii
  • - 1 cana de apa
  • - ulei cat sa acopere fundul tavii dar nu exagerati
  • - sare
  • piper
  • -busuioc
  • oregano
  • tarhon sau ce planta aroamata aveti in casa

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT