Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii si capacul.
Se lasa la foc mic de tot sa firba asa aproximativ 30 min. sau mai mult in functie ce varsta are iepurasul, asta daca e din curtea voastra, daca nu dupa 30 min gustati carnea. daca e aprope gata dati focul mai tare, condimentati carnea si lasati sa se evapore apa, dupa care incepe sa se prajeasca carnea. o intoarceti pe ambele parti si gata.
Nu-i asa ca este simplu? eu ador metoda asta aceasi metoda o foloseste mama si la costitele de oaie facute la tigaie. O nebunie.
Garnitura
dovlecei, ardei dras, ardei capia, vanata taiate felii sropite cu ulei de masline si busuioc uscat facute la gratar, sau cartofi taiati barcute, morcov rondele stopiti cu cu ulei de masline sare , piper si busuioc la cuptor

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii