Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Se lasa pana se rumeneste frumos.Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii