autor:

Vicky

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
pulpa si coaste de miel, usturoi, sare, piper, rozmarin, cimbru, 1 canuta de vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Se lasa pana se rumeneste frumos.Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,

64 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Rulada cu spanac, oua si friptura de miel

Rulada cu spanac, oua si friptura de miel

Sunca o taiem felii si o rumenim frumos in unt si ulei, pe toate partile. Friptura o taiem cubulete

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • cotizo

    cotizo (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Buna, bunuta...!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Apetisanta!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte buna si gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Tare bine arata fripturica ta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa!

    • Fara foto

      Vicky , 18 ianuarie 2010

      Si mie foarte mult, abea astept Pastele sa mai pregatesc prepararet cu miel, sunt topita dupa carnea de miel :))

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      imi place tare de tot

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Arata f. bine!

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Preferata mea din categoria fripturi.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Arata bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      Foarte apetisanta!

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Arata foarte bine si a ta friptura Valentina, este delicos de bun, mai ales ca eu sunt inebunita dupa carne de miel.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Am sa incerc si cu menta uscata, multumesc pentru sfat.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Rozmarinul ii da un gust aparte, este foarte buna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2009

      Super arata nota 10**************Eu la friptura de miel pun menta uscata,dar o sa pun si rozmarin,v-am votat arata superb.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 mai 2009

      Minunat arata ! Am sa incerc sa pun si eu rozmarin , pentru ca eu am pus numai ceapa verde si usturoi verde...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Ma bucur ca te-ai gandit la rozmarin.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Arata apetisant. Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

51 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

21 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

79 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

cotizo (Chef de cuisine)

Buna, bunuta...!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman