Friptura de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de miel

Ingrediente

  • pulpa si coaste de miel
  • usturoi
  • sare, piper
  • rozmarin, cimbru
  • 1 canuta de vin rosu

Mod de preparare

Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Se lasa pana se rumeneste frumos.Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise