Se taie carnea de porc bucatele. Ceapa se taie solzisori, morcovul baghetute, ustusoiul rondelute.Se amesteca toate cu 3 linguri ulei, o frunza de dafin si se introduc in punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi. Se leaga la gura punga (are ea un inel de plastic albastru) si se pune intr-o tava.Se baga la cuptorul incins. Se lasa pana se patrunde bine si se formeaza un sos.Se incalzeste putin fasolea rosie din cutie, se amesteca cu cateva linguri de sos de la friptura si se seaza pe marginea platoului in mici gramajoare. La miloc se aseaza fripturica de porc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii