Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.
Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.
Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot. Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic, atentie nu lasati sa fiarba pentru ca altfel va fermenta smantana.
Pregatiti fasolea verde astfel:
Intr-un castron amestecati faina cu berea foarte bine, puneti si putina sare. Dati fasolea prin aceasta compozitie. Puneti ulei intr-o tigaie cat sa acopere fasolea pe care o puneti in mai multe transe. Lasati sa se rumeneasca in jur de 2 minute. Scurgeti pe un prosop de hartie.
Puneti fasolea pe farfurie, putina sare daca nu are suficienta, putina zeama de lima, apoi o felie din friptura si sos de ciuperci deasupra. Puteti servi cu salata de vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii