Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru carne de porc,usturoiul verde si ceapa verde.
Se lasa 1 ora la frigider in aceasta marinata pentru a se combina toate aromele cat mai bine.
Se aseaza apoi carnea in tava la cuptor si se toarna deasupra marinata in care a stat la frigider plus 200 ml de apa.
Se da la cuptor 30-40 de minute la foc potrivit.Se poate servi cu salata sau cu garnitura de cartofi.Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii