autor:

nicoleta lacatus

» » Fripturi

friptura de porc la cuptor cu pilaf

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
1 kg carne de porc, 300 g ulei, cimbru,usturoi, orez 250 g, 2 cubulete de maghi sau delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

carnea de porc se portioneaza.apoi se opareste si se spala foarte bine.se unge o tava de jena cu 150ml ulei se aseaza carnea cu sare cimbru usturoi si se acopera cu apa.se da la cuptor 30 min timp in care se mai adauga din cand in cand apa.se poate pune si o ceasca vin ptr.fragezire.intre timp se pune pe foc la o cana de orez 3 cani apa si 150 g ulei.se fierbe 15 min si se adauga delikat si sare dupa gust.se aseaza pe farfurie carnea de porc si pilaful apoi se orneaza cu patrunjel verde.

pofta mare!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de porc la cuptor cu pilaf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Frigarui: Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Se amesteca zeama

7 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 300 g ulei
  • cimbru,usturoi
  • orez 250 g
  • 2 cubulete de maghi sau delikat

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de Pui Umplut