Se parlesc ciocanelele, se spala, se condimenteaza ,peste care se toarna lingura de ulei si se dau la rece ,puse intr-o punguta pentru minimum o ora.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete cu latura de 1 cm si se aseaza in tava.
Peste cartofi se aseaza ciocanelele de pui si se dau la cuptor pentru 10 minute.
In acest timp se dau rosiile pe razuitoare pentru a obtine ca un fel de suc de rosii, se striveste usturoiul si se amesteca intr-un bol sucul obtinut de la rosii cu usturoiul, piperul, sarea si vinul.Amestecul obtinut se toarna peste cartofii din tava si se mai lasa tava la cuptor aproximativ o ora.
In acest timp se mai pune cu lingura sosul din tava peste cartofi. Cu 5 minute inainte de a opri focul se pune si crenguta de busuioc pentru a-i da gust.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii