Puiul bucati se prajeste in uleiul de masline cu sare, piper si usturoiul pisat.
Cand e rumen puiul se rastoarna totul intr-o tava, adaugam foile de dafin, presaram patrunjelul si bulionul amestecat cu apa.
Ceapa taiata marunt (sau arpagicul intreg, doar curatat) se prajeste in unt si se toarna in tava peste pui.
Daca va grabiti puteti adauga in tava doar ceapa tocata, fara sa o mai prajiti in unt, am incercat si asa si iese foarte bine.
Se acopera perfect tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la 200C cam o ora.
Bucatile de pui se servesc langa orez fiert doar cu sare peste care turnam sosul din tava, care e delicios.
Este o mancare traditionala greceasca, care se poate face si cu carne de vitel sau iepure, este de fapt o tocanita de pui cu ceapa mica (arpagic) in mod traditional, dar se poate face si cu ceapa galbena tocata.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii