Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si vinul alb.
Se taie cartofii si cepa in sferturi si morcovul rondele
Se taie pulpele de pui in doua, se spala si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii si ceapa se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se taie usturoiul pe jumatate.
Se pune carnea si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, se aseaza usturoiul si apoi se presara stafidele, foile de dafin, cimbrul si rozmarinul apoi se dau la cuptor circa o ora.
Eu servesc acest preparat cu sos preparat din:3 lingurite maioneza, jumatate de avocado pasat, 2 lingurite mustar,1 lingura de capere tocate marunt si un sfert de ceapa rosie toccata marunt, toate amestecate .
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii