Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si vinul alb.
Se taie cartofii si cepa in sferturi si morcovul rondele
Se taie pulpele de pui in doua, se spala si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii si ceapa se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se taie usturoiul pe jumatate.
Se pune carnea si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, se aseaza usturoiul si apoi se presara stafidele, foile de dafin, cimbrul si rozmarinul apoi se dau la cuptor circa o ora.
Eu servesc acest preparat cu sos preparat din:3 lingurite maioneza, jumatate de avocado pasat, 2 lingurite mustar,1 lingura de capere tocate marunt si un sfert de ceapa rosie toccata marunt, toate amestecate .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii