Ingrediente
- 3-4 pulpe de pui,, - 5-6 cartofi mari,, - 5 morcovi mari,, - 3 cepe esalote (hasme),, -3 capatani de usturoi,, - o ceasca stafide,, - 2-3 linguri ulei de masline,, - 1 pahar vin alb,, - 1 crenguta cimbru verde,, - 1 crenguta de rozmarin,, - 1 lingurita cimbru uscat,, - 3-4 foi de dafin, - 1 lingurita boia afumata,, - 1 lingurita zahar brun,, - Sare, piper mozaic proaspat macinat.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
3 voturi
Mod de preparare
Se taie cartofii si cepa in sferturi si morcovul rondele
Se taie pulpele de pui in doua, se spala si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii si ceapa se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se taie usturoiul pe jumatate.
Se pune carnea si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, se aseaza usturoiul si apoi se presara stafidele, foile de dafin, cimbrul si rozmarinul apoi se dau la cuptor circa o ora.
Eu servesc acest preparat cu sos preparat din:3 lingurite maioneza, jumatate de avocado pasat, 2 lingurite mustar,1 lingura de capere tocate marunt si un sfert de ceapa rosie toccata marunt, toate amestecate .