Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si vinul alb.
Se taie cartofii si cepa in sferturi si morcovul rondele
Se taie pulpele de pui in doua, se spala si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii si ceapa se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .
Se taie usturoiul pe jumatate.
Se pune carnea si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, se aseaza usturoiul si apoi se presara stafidele, foile de dafin, cimbrul si rozmarinul apoi se dau la cuptor circa o ora.
Eu servesc acest preparat cu sos preparat din:3 lingurite maioneza, jumatate de avocado pasat, 2 lingurite mustar,1 lingura de capere tocate marunt si un sfert de ceapa rosie toccata marunt, toate amestecate .
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu