autor:

Burcea_Vasilica

» » Fripturi

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2016

Ingrediente
- 3-4 pulpe de pui,, - 5-6 cartofi mari,, - 5 morcovi mari,, - 3 cepe esalote (hasme),, -3 capatani de usturoi,, - o ceasca stafide,, - 2-3 linguri ulei de masline,, - 1 pahar vin alb,, - 1 crenguta cimbru verde,, - 1 crenguta de rozmarin,, - 1 lingurita cimbru uscat,, - 3-4 foi de dafin, - 1 lingurita boia afumata,, - 1 lingurita zahar brun,, - Sare, piper mozaic proaspat macinat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si vinul alb.

Se taie cartofii si cepa in sferturi si morcovul rondele

Se taie pulpele de pui in doua, se spala si se usuca apoi impreuna cu morcovul si cartofii si ceapa se pun in punga cu amestecul de condimente si se agita .

Se taie usturoiul pe jumatate.

Se pune carnea si legumele intr-o tava imbracata cu hartie de copt, se aseaza usturoiul si apoi se presara stafidele, foile de dafin, cimbrul si rozmarinul apoi se dau la cuptor circa o ora.

Eu servesc acest preparat cu sos preparat din:3 lingurite maioneza, jumatate de avocado pasat, 2 lingurite mustar,1 lingura de capere tocate marunt si un sfert de ceapa rosie toccata marunt, toate amestecate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in

69 voturi    16 comentarii
1h
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 3-4 pulpe de pui,
  • - 5-6 cartofi mari,
  • - 5 morcovi mari,
  • - 3 cepe esalote (hasme),
  • -3 capatani de usturoi,
  • - o ceasca stafide,
  • - 2-3 linguri ulei de masline,
  • - 1 pahar vin alb,
  • - 1 crenguta cimbru verde,
  • - 1 crenguta de rozmarin,
  • - 1 lingurita cimbru uscat,
  • - 3-4 foi de dafin
  • - 1 lingurita boia afumata,
  • - 1 lingurita zahar brun,
  • - Sare
  • piper mozaic proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

13 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar de porc cu ceapa rosie