Cureti rata, o speli si o umpli cu felii de la 2 portocale fara samburi.
Sarezi, ungi rata cu unt, o pui intr-o tava la cuptor sa se fragezeasca si sa se rumeneasca.
Separat, cureti o portocala de coaja, o tai felii sau bucati cat mai mici si o asezi in tava. Din cand in cand ungi rata cu zeama din tava. Cu 15 minute inainte de a scoate friptura, o stropesti cu vermut.
Rata fripta o tai bucati si o asezi pe mijlocul unui platou.
De jur imprejurul ratei asezi felii de la portocala ramasa si torni sosul ramas de la friptura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii