Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite un suc propriu
  • 1 mana rosii cherry
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita amestec de legume natural
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cana de vin rosu de tara

Mod de preparare

Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite.

Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori.

Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti.

Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari.

In oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune puneti ceapa, morcovul, rosiile decojite, amestecati.

Adaugati carnea de vita, usturoiul, sare, piper, boia dulce si amestecul de legume si invartiti.

La final turnati vinul, dati drumul la crenguta de cimbru, foaia de dafin si rosiile cherry.

Conectati aparatul la o sursa de curent.

Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, iar supapa de abur sa fie deblocata.

Folosind functia Slow Cook, nu se foloseste presiunea, deci supapa de abur trebuie lasata deschisa.

Apasati functia Slow Cook, un timp de 4 ore si presiune High.

Apasati butonul Start/Stop.

Lasati aparatul sa isi faca treaba in voie, fara a avea grija lui.

Daca folositi vin de magazin, care este mai alcoolizat, folositi mai intai functia Brown/Sote pentru 10-15 minute, apoi Slow Cook.

Dupa ce friptura este gata si timpul de gatire s-a terminat, apasati butonul Start/Stop.

Acum puteti scoate capacul.

Serviti friptura alaturi de un piure de cartofi cremos.

Sa aveti pofta!

Mai multe detalii despre Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, gasiti aici: https://www.crockpot-romania.ro/produse/crockpot-express

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise