autor:

Anonim

» » Fripturi

Friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pui, mujdei de usturoi, mamaliga romaneasca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se prepara la tava, se face mujdeiul si mamaliga. Preparatul se serveste cald, cu mujdei si mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Costita marinata la gratar

Costita marinata la gratar

1. Se marineaza costita intr-un vas ceramic timp de 4 ore inainte de preparare. Marinata se face

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
piept de porc umplut