Se amesteca usturoiul, ardeiul iute feliat, boiaua, coaja rasa de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie, 3-4 linguri ulei de masline si sarea si se omogenizeaza foarte bine, pana devine o pasta cremoasa.
Se ung pe toate partile costitele de porc cu acest amestec si se pun la frigider pentru cel putin 1 ora intr-un vas acoperit cu folie alimentara.
Se asaza ulterior usor distantate intr-o tava pentru cuptor adaugandu-se o cana de apa, 50-100 ml ulei si sare. Dupa ce se acopera cu o folie de aluminiu, se introduc in cuptorul preincalzit, la 180°, aproximativ 1 ora.
Se scoate tava si se stropesc bucatile de costita cu sucul de la o portocala, amestecat cu miere si se introduc din nou in cuptor, fara folie, pana se rumenesc. Se scoate tava si se acopera din nou cu folie cca 10 minute inainte de a servi. Se pot adauga in farfurie cateva felii de portocala si un fir de patrunjel.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii