Se taie carnea fasii de 2-3 cm si lunga de 15-20cm.se poate folosi si un mix de carne(porc, vita ,miel ,vanat)se condimenteaza cu sare si piper.se taie cascavalul cam la aceleasi dimensiuni cu carnea,apoi se iau cate 3 fasii de carne una de cascaval,o ceapa verde si o crenguta de patrunjel verde(pentru culoare poti adauga si fasii de ardei rosu)se impletesc,apoi se unge o folie de aluminiu cu unt se impacheteazasi se da la cuptor incins30-40 minute, se desfac si se mai lasa cam 5 minute pentru a prinde culoare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii