Se taie carnea fasii de 2-3 cm si lunga de 15-20cm.se poate folosi si un mix de carne(porc, vita ,miel ,vanat)se condimenteaza cu sare si piper.se taie cascavalul cam la aceleasi dimensiuni cu carnea,apoi se iau cate 3 fasii de carne una de cascaval,o ceapa verde si o crenguta de patrunjel verde(pentru culoare poti adauga si fasii de ardei rosu)se impletesc,apoi se unge o folie de aluminiu cu unt se impacheteazasi se da la cuptor incins30-40 minute, se desfac si se mai lasa cam 5 minute pentru a prinde culoare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii