autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA IMPLETITA

Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1kg carne dupa preferinta,150g cascaval,ceapa verde subtire,patrunjel ,sare, piper, unt.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

51 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea fasii de 2-3 cm si lunga de 15-20cm.se poate folosi si un mix de carne(porc, vita ,miel ,vanat)se condimenteaza cu sare si piper.se taie cascavalul cam la aceleasi dimensiuni cu carnea,apoi se iau cate 3 fasii de carne una de cascaval,o ceapa verde si o crenguta de patrunjel verde(pentru culoare poti adauga si fasii de ardei rosu)se impletesc,apoi se unge o folie de aluminiu cu unt se impacheteazasi se da la cuptor incins30-40 minute, se desfac si se mai lasa cam 5 minute pentru a prinde culoare
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA IMPLETITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita

7 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Pui cu struguri si sampanie

Pui cu struguri si sampanie

Condimentam carnea de pui cu sare, piper macinat si praf de nucsoara, pe ambele parti. Pregatim

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

51 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne dupa preferinta,150g cascaval,ceapa verde subtire,patrunjel ,sare
  • piper, unt.

Raporteaza reteta

Retete
de LIVIA RUS
TORT DE CAPSUNI

TORT DE CAPSUNI

Se freaca galbenusurile cu zaharul si apa minerala pana se obtine o spuma, adaugam faina treptat,incorporam

38 voturi    3 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui la cuptor