friptura inabusita de porc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 500 kg carne de porc pentru friptură
  • 250 ml supa
  • 100 ml vin
  • 200 ml ulei
  • 400 g morcovi
  • 300 g mazare conservata
  • 300 g fasole verde conservata
  • 100 g făina
  • 1
  • 500 kg cartofi
  • 250 ml lapte
  • 1 leg. verdeata
  • 150g unt
  • sare.

Mod de preparare

Carnea se spala, se zvă si se porţionează, o bucata la portie. Se sareaza si se bate uşor cu ciocanul de snitele, apoi se trec prin făină, si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu putină apa. Restul de faină se desface in cateva linguri de apa rece, se adaugă supa fierbinte, restul de ulei şi se fierbe compoziţia cca 10 minute. Sosul obtinut, se strecoara peste fripturi si se mai continua fierberea cca 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise