Carnea se spala, se zvă si se porţionează, o bucata la portie. Se sareaza si se bate uşor cu ciocanul de snitele, apoi se trec prin făină, si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu putină apa. Restul de faină se desface in cateva linguri de apa rece, se adaugă supa fierbinte, restul de ulei şi se fierbe compoziţia cca 10 minute. Sosul obtinut, se strecoara peste fripturi si se mai continua fierberea cca 20 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii