autor:

filip gabriela

» » Fripturi

Fripura cu legume

Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
5 pulpe de pui fara pielite si grasime, Si legume cam:, *200 g morcov, *100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete, *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete, *300 g cartofi, *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete, *3 rosii taiate cubulete, *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii), patrunjel verde, 1 foaie dafin rupta, ulei pentru prajit carnea, cam 150 ml

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se trag putin in ulei cat sa se albeasca carnea. Se aseaza in vasul Jena sau tava cuptorului, se adauga legumele amestecate cu marul, se condimenteaza cu Knor pentru friptura, se da la cuptor si cand carnea incepe sa se rumeneasca se toarna, fierbinte, sucul de rosii sau bulionul dizolvat cu o cana de apa. Se mai lasa cam 15 minute si..gata. Asezati bucatile de carne pe farfurie alaturi amestecul de legume. Pacat ca nu am aparat de fotografiat, ca va spun sincer, va arata super! Sau cel putin mie si familiei mele ne place!Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripura cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Clisă friptă şi pită picurată

Clisă friptă şi pită picurată

Se face mai întâi un foc în aer liber, se pregăteşte frumos împrejmuit, adică vatră, pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,

64 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui fara pielite si grasime
  • Si legume cam:
  • *200 g morcov
  • *100 g telina
  • pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete
  • *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete
  • *300 g cartofi
  • *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete
  • *3 rosii taiate cubulete
  • *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • ulei pentru prajit carnea
  • cam 150 ml

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui spaniol cu ardei gras