autor:

filip gabriela

» » Fripturi

Fripura cu legume

Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
5 pulpe de pui fara pielite si grasime, Si legume cam:, *200 g morcov, *100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete, *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete, *300 g cartofi, *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete, *3 rosii taiate cubulete, *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii), patrunjel verde, 1 foaie dafin rupta, ulei pentru prajit carnea, cam 150 ml

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se trag putin in ulei cat sa se albeasca carnea. Se aseaza in vasul Jena sau tava cuptorului, se adauga legumele amestecate cu marul, se condimenteaza cu Knor pentru friptura, se da la cuptor si cand carnea incepe sa se rumeneasca se toarna, fierbinte, sucul de rosii sau bulionul dizolvat cu o cana de apa. Se mai lasa cam 15 minute si..gata. Asezati bucatile de carne pe farfurie alaturi amestecul de legume. Pacat ca nu am aparat de fotografiat, ca va spun sincer, va arata super! Sau cel putin mie si familiei mele ne place!Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripura cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripura de pui cu cartofi la cuptor

Fripura de pui cu cartofi la cuptor

Se pun cartofi taiati maricei la fiert timp de 10 minute, intre timp se unge tava cu margarina si

11 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Jumari

Jumari

Noi nu taiem porc dar jumarile, in fiecare an, nu lipsesc asa ca avem zi speciala de facut jumari. Cumparam

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui fara pielite si grasime
  • Si legume cam:
  • *200 g morcov
  • *100 g telina
  • pastarnac,patrunjel(radacina)taiate cubulete
  • *jumatate ardei rosu si jumatate verde taiati cubulete
  • *300 g cartofi
  • *2 mere curatate si taiate felii sau cubulete
  • *3 rosii taiate cubulete
  • *3-4 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • ulei pentru prajit carnea
  • cam 150 ml

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc