Reteta postata pe: 04 aprilie 2015
Ingrediente
2 oua, 2 banane foarte coapte (negre eventual), 50 gr unt moale, 100 gr faina de migdale, 100 gr fulgi ovaz, 50 gr nuca de cocos, 30 gr cacao neagra, scortisoara
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se incorporeaza toate.
Pornim cuptorul la foc mediu.
Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava.
Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane (fara zahar, fara faina)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate