In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide.
In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se adauga susanul, anison faina si praful de copt. Iese un aluat bun de intins, dar il lasam la odihna 1 ora.
Dupa ce a trecut ora, impartim aluatul in patru bucati, si din fiecare bucata intindem o foaie de 1/2 cm si taiem romburi cu o rotita zimzata ca sa-i dam o forma frumoasa.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam patratele si le coacem la 160 de grade C, timp de 20 de minute pana se auresc putin.
Se pastreaza intr-o cutie inchisa etans si se mentin bine cateva saptamani.
Sunt foarte gustoase la un ceai sau chiar si asa de rontait.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii