autor:

alina

» » Paste si pizza

Fusili cu sos de rosii si busuioc

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Ingrediente
500g paste, 1 cutie de rosii in suc, 1 catel de usturoi, 4 frunzulite de busuioc, ulei de masline, parmezan...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Luam o tigaie si punem la incins putin ulei cu usturoiul tocat....adaugam rosiile, sare si foile de busuioc....lasam sa fiarba circa 10 minute la foc mare....cand pasta e fiarta o adaugam in tigaie peste sosul format si mai lasam circa 3 minute...
Presaram parmezan si pasta e gata...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    De obicei, pentru fusili, pregatesc un sos Bologneze picante. Dar cred ca si sosul tau e foarte bun!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte bune !!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Bun,bun,bun...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Rapid si gustos!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Foarte bun,si eu fac la fel!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Buna,dar eu pun usturoiul intreg,il las doar putin sa dea gust si dupa il scot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g paste
  • 1 cutie de rosii in suc
  • 1 catel de usturoi
  • 4 frunzulite de busuioc
  • ulei de masline
  • parmezan...

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

mariana scarlat (Chef de cuisine)

De obicei, pentru fusili, pregatesc un sos Bologneze picante. Dar cred ca si sosul tau e foarte bun!

Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Pizza rapida...la tigaie