autor:

alina

» » Paste si pizza

Fusili cu sos de rosii si busuioc

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Ingrediente
500g paste, 1 cutie de rosii in suc, 1 catel de usturoi, 4 frunzulite de busuioc, ulei de masline, parmezan...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Luam o tigaie si punem la incins putin ulei cu usturoiul tocat....adaugam rosiile, sare si foile de busuioc....lasam sa fiarba circa 10 minute la foc mare....cand pasta e fiarta o adaugam in tigaie peste sosul format si mai lasam circa 3 minute...
Presaram parmezan si pasta e gata...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste radiatori

Paste radiatori

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu carnaciori

Pizza cu carnaciori

Se taie carnaciorii feliute subtiri. Maslinelor li se scot samburii si se taie rondele. Coca se intinde

17 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    De obicei, pentru fusili, pregatesc un sos Bologneze picante. Dar cred ca si sosul tau e foarte bun!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte bune !!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Bun,bun,bun...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Rapid si gustos!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Foarte bun,si eu fac la fel!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Buna,dar eu pun usturoiul intreg,il las doar putin sa dea gust si dupa il scot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g paste
  • 1 cutie de rosii in suc
  • 1 catel de usturoi
  • 4 frunzulite de busuioc
  • ulei de masline
  • parmezan...

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

mariana scarlat (Chef de cuisine)

De obicei, pentru fusili, pregatesc un sos Bologneze picante. Dar cred ca si sosul tau e foarte bun!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna