Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Dupa ce a scazut apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa 15 min. pe foc. Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.
Se serveste cu cascaval ras deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii