Reteta postata pe: 26 martie 2009
Ingrediente
400 gr fusilli, 500 gr smantana (20%), 150 gr cascaval, 100 gr parmezan, 100 gr branza gorgonzola, patrunjel, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pastele se fierb al dente. Intr-o tigaie se incalzeste smantana. Branzeturile se taie in bucati marunte si se adauga la smantana. Se potriveste gustul cu piper, se amesteca pana rezulta un sos fin, cam 10 minute, la foc mic. Se amesteca cu pastele. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate