autor:

karrmenus

» » Paste si pizza

Fusilli cu sos de branza

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 gr fusilli, 500 gr smantana (20%), 150 gr cascaval, 100 gr parmezan, 100 gr branza gorgonzola, patrunjel, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente. Intr-o tigaie se incalzeste smantana. Branzeturile se taie in bucati marunte si se adauga la smantana. Se potriveste gustul cu piper, se amesteca pana rezulta un sos fin, cam 10 minute, la foc mic. Se amesteca cu pastele. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu smântână: Spaghetele se fierb urmand

560 voturi    32 comentarii
45 min
Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr fusilli
  • 500 gr smantana (20%)
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr branza gorgonzola
  • patrunjel
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza