autor:

karrmenus

» » Paste si pizza

Fusilli cu sos de branza

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 gr fusilli, 500 gr smantana (20%), 150 gr cascaval, 100 gr parmezan, 100 gr branza gorgonzola, patrunjel, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente. Intr-o tigaie se incalzeste smantana. Branzeturile se taie in bucati marunte si se adauga la smantana. Se potriveste gustul cu piper, se amesteca pana rezulta un sos fin, cam 10 minute, la foc mic. Se amesteca cu pastele. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

24 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Paste cu carnat si smantana

Paste cu carnat si smantana

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma

4 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr fusilli
  • 500 gr smantana (20%)
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr branza gorgonzola
  • patrunjel
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza rapida fara aluat dospit