autor:

karrmenus

» » Paste si pizza

Fusilli cu sos de branza

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 gr fusilli, 500 gr smantana (20%), 150 gr cascaval, 100 gr parmezan, 100 gr branza gorgonzola, patrunjel, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente. Intr-o tigaie se incalzeste smantana. Branzeturile se taie in bucati marunte si se adauga la smantana. Se potriveste gustul cu piper, se amesteca pana rezulta un sos fin, cam 10 minute, la foc mic. Se amesteca cu pastele. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu praz si afumatura

Paste cu praz si afumatura

Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust

17 voturi    2 comentarii
40 min
Paste si pizza
Icre rapid

Icre rapid

Dupa ce a fost pus la desarat si scurs bine de apa,icrele se pune int-un bol ,se adauga 1cescuta

16 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr fusilli
  • 500 gr smantana (20%)
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr branza gorgonzola
  • patrunjel
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu nuci si pesmet