autor:

anuta

» » Paste si pizza

Fusilli tricolori picanti cu surimi

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
150 g fusilli tricolore, 4-5 batoane de surimi, 1/2 lime, 1/2 ardei verde gras,, 4-5 rosii cherry, 1/2 ardei iute rosu, sare , ulei de masline cu aroma de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa se scurga bine.



Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde, pe toate fetele, in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime. Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit, cu rosiile taiate in sferturi, ardeiul gras verde, in rondele subtiri si ardeiul iute, in rondele curatate de samburi. Se stropeste totul cu un dressing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolori picanti cu surimi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
clatite la felul intai

clatite la felul intai

Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea ,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena

15 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Ravioli in unt cu salvie si creveti

Ravioli in unt cu salvie si creveti

O reteta rapida si incredibil de delicioasa, preparata cu o mana de ingrediente. Se fierb ravioli

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 150 g fusilli tricolore
  • 4-5 batoane de surimi
  • 1/2 lime
  • 1/2 ardei verde gras,
  • 4-5 rosii cherry
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare 
  • ulei de masline cu aroma de busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu peste si ciuperci