Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute.
Varza se feliaza fasii.
Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare)
Cartofii se decojesc( deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
Se servesc alaturi de varza rosie.
Pofta mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii