autor:

amalia

» » Supe de legume

GAZPACHO REINVENTAT

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
Pentru supa:, 2 morcovi mari, 1 ceapa alba, 1 patrunjel radacina, 1 cartof, 1/2 de telina potrivita, sare, 500 ml bulion de casa, Pentru topping:, 1 ardei gras rosu, 200 g boabe de porumb dulce, 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri suc de lamaie proaspat, un varf de cutit de piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru supa:

- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;

- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;

- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;

Pentru topping:

- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);

- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;

- pui supa la incalzit la foc mic;

- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "GAZPACHO REINVENTAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa picanta cu dovlecel si ciuperci

Supa picanta cu dovlecel si ciuperci

Se spala pieptul de pui, se sterge cu prosoape de hartie si se taie cubulete mici. Se pune in apa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa-crema de spanac

Supa-crema de spanac

Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful

3 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru supa:
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 cartof
  • 1/2 de telina potrivita
  • sare
  • 500 ml bulion de casa
  • Pentru topping:
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat
  • un varf de cutit de piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

22 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supă de chimen în 2 variante