autor:

amalia

» » Supe de legume

GAZPACHO REINVENTAT

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
Pentru supa:, 2 morcovi mari, 1 ceapa alba, 1 patrunjel radacina, 1 cartof, 1/2 de telina potrivita, sare, 500 ml bulion de casa, Pentru topping:, 1 ardei gras rosu, 200 g boabe de porumb dulce, 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri suc de lamaie proaspat, un varf de cutit de piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru supa:

- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;

- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;

- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;

Pentru topping:

- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);

- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;

- pui supa la incalzit la foc mic;

- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "GAZPACHO REINVENTAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de leurda

Supa crema de leurda

In vasul cu unt incins,se pun legumele curatate,spalate,taiate grosier,leurda bine spalata si taiata,dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de dovleac cu spanac

Supa crema de dovleac cu spanac

Curatam si spalam legumele dupa care le taiem in bucatele potrivite. Intr-o oala punem 3 linguri

14 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru supa:
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 cartof
  • 1/2 de telina potrivita
  • sare
  • 500 ml bulion de casa
  • Pentru topping:
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat
  • un varf de cutit de piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso